The Week of Football means matches take place over six days from Thursday to Tuesday. Kick-off times will be set largely at 18.00CET and 20.45CET on Saturdays and Sundays and at 20.45CET for Thursdays, Fridays, Mondays and Tuesdays. 

On double-header match weeks, teams will play on Thursday and Sunday, Friday and Monday or Saturday and Tuesday.


A more detailed explanation can be found at UEFA’s offical website, here.

KisaStudiossa on välttämätöntä tietoa huuhkajien peleistä, mistä ja miten parantaa ottelukokemus, sitä ja maaleja, paljon maaleja.
Huuhkajien Maalit Huuhkajien Maalit Huuhkajien Maalit Huuhkajien Maalit Katsomossa

The KisaStudio is intended to provide all the relevant information on where and how to get yourself comfortable pre-game and goals, lots of goals.

Huuhkajien Maalit lähetykset

© fcsuomi.com 2015, All Rights Reserved | contact: admin@fcsuomi.com | Sitemap  | General Policy| Archive

 Fdfdsa d |

Huuhkajien OtteluRaporttit Huuhkajien Joukkue - suomen jalkapallomaajoukkuen kokoonpano Kisa Studio F.C. Suomi - Koti - Huuhkajien Uutiset, huuhkajien pelitiedot ja huuhkajien em karsinta ohjelma F.C. Suomi - Koti - Huuhkajien Uutiset, huuhkajien pelitiedot ja huuhkajien em karsinta ohjelma Studio Kisa In the stands Katsomossa Broadcast Lähetykset Goals Maalit

UEFA:n ‘Jalkapallon viikko’ on tarkoitus levittää EM-karsintaottelut kuuteen päivään, torstaista tiistaihin. Peliajat asetetaan 18:00 CET ja 20:45 CET lauantaisin ja suununtaisin, ja 20:45 CET torstaisin, perjantaisin, maanataisin ja tiistaisin.


Kaksinkertaisena otteluviikkona joukkueet pelaavat torstaina ja suununtaina tai perjantaina ja maanantaina tai lauantaina ja tiistaina.


Lisätiedot löytyy UEFA:n nettisivuilta, täältä.


Huuhkajien Ottelut - Suomen jalkapallomaajoukkuen otteluohjelma Huuhkajien Lohko - Suomen jalkapallomaajoukkuen MMK Lohko, Lohko I Huuhkajien Rankings - Suomen jalkapallo maajoukkuen FIFA rankings, nykyinen ja historialisen